Hallo beste bezoeker.

 

Wat een bijzonder jaar is dit. 

Dit jaar mogen we ons 10 jarig bestaan vieren.

Het is een mooi moment om eens stil te staan bij wat we allemaal hebben bereikt en mee hebben gemaakt.

 

Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om ieder te bedanken die mee heeft gewerkt of heeft bij gedragen aan het succes van 4 sweet entertainment.

 

4 Sweet entertainment heeft de afgelopen 10 jaar voor veel vreugde en vermaak gezorgd. Wij hebben met onze mascottes jullie harten gestolen en jullie laten glimlachen.

Of het nu op een verjaardagsfeest of communie was ze waren steeds in staat om alle gasten te vermaken.

 

En niet te vergeten de professionele Sinterklaas en pieten,Kerstman die vele gezinnen, verenigingen en bedrijven 10 jaar lang een geweldige Sinterklaas en Kerst viering hebben bezorgd.

 

Als we terug kijken naar de afgelopen 10 jaar kunnen we alleen maar respect en bewondering hebben. We hebben zoveel gegeven en we zijn dankbaar voor de bijdrage die we hebben kunnen leveren aan de maatschappij. Zonder eigen belang geld inzamelen voor stichting 4 sweet social daar mag de aandacht wel even op gevestigd worden.

 

Bij deze willen wij onze dank uitspreken naar de oprichters, de vele vrijwilligers en iedereen die betrokken is bij 4 sweet entertainment.

 

Natuurlijk mogen we niet ieder die samen met ons een feest heeft gevierd niet vergeten te bedanken. Dankzij jullie onvergetelijke enthousiasme om ons te boeken mogen wij nu ons 10 jarig bestaan vieren.

 

Met toewijding, creativiteit en passie voor het vak hebben wij  4 Sweet entertainment tot een groot succes gemaakt.

 

Na 10 jaar denken wij aan het afgelopen decennium en hopelijk de mooie toekomst die 4 Sweet entertainment in petto heeft.

 

 

 

Gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal.

Op naar de volgende 10 jaar.